ConceptApps

Alle ContceptApps zijn ontwikkeld met de kennis en ervaring van een ondernemer uit de specifieke branche.

De Makelaars App

Deze app is gericht op het vereenvoudigen van de  communicatie met uw klant.

 

De Boekhoud App

De BoekhoudApp is de ideale oplossing om alle aangiftes van uw klant overzichtelijk bij elkaar te hebben. Via het online klantenportaal kunt u een aangifte klaar zetten waarna uw klant deze via de app digitaal kan ondertekenen.

De Urenregistratie App

Het bijhouden van je gewerkte uren is makkelijk met onze UrenregistratieApp. De administratie ontvangt een digitaal overzicht en kan daardoor eerder factureren en de salarisadministratie verwerken.

 

De Werkbonnen App

De Werkbonnen App is dé digitale oplossing voor de papieren werkbon. WerkbonnenApp is gemaakt voor de ondernemer die een slag wil slaan met het efficiënter inrichten van de buitendienst. Plan opdrachten in je web-account en voer de opdrachten uit in de App met de handtekening van de klant. Zeer eenvoudig in gebruik.

De Schademeld App

De SchademeldApp biedt onafhankelijke assurantiekantoren om de meerwaarde van het intermediair te onderstrepen ten opzichte van de grote verzekeraars. De app is ontwikkeld vanuit het belang van uw klant die iets overkomt.

De Afspraken App

De AfsprakenApp is een slimme reminderservice voor uw organisatie die is gekoppeld aan uw agenda. Uw klanten ontvangen automatisch afspraakherinneringen, waarmee de no-shows worden verminderd.

Inschrijven nieuwsbrief